Contact Retouren Openingstijden winkel
nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.


Het is weer tijd voor regenkleding en voetenzakkenBrrr... Het is weer veel te koud om naar buiten te gaan. Om dit toch nog een beetje comfortabel te maken, moet u uzelf goed inpakken. Gelukkig zijn hier goede oplossingen voor. In deze blog laten wij u verschillende oplossingen zien om deze koude dagen door te komen.

 

Voetenzakken Wanneer u in een rolstoel zit en het koud begint te worden, ervaart u dit  het meest aan uw voeten en benen. Een voetenzak is dan ook voor veel rolstoelgebruikers een fijne oplossing. Voetenzakken werken eigenlijk hetzelfde als slaapzakken, maar zijn dan alleen bedoeld voor het onderlichaam. Hiermee houdt u uw onderlichaam goed warm. Voetenzakken zijn te verkrijgen met en zonder voering en zijn al verkrijgbaar vanaf 45,-. 

Rolstoel Poncho'sHeeft u niet zo last van de kou, maar vooral van natte broeken en doorweekte kleding? Dan is het misschien eens slim om naar een rolstoel poncho te kijken. Deze zijn in verschillende soorten verkrijgbaar en hoeven ook niet eens zoveel te kosten. Poncho's zijn verkrijgbaar met mouwen, zonder mouwen en eventueel met capuchon. U heeft al een poncho met capuchon vanaf 23,-.


 


Op Thuiszorgwinkelxl.nl vindt u een ruim assortiment aan winter kleding voor in uw rolstoel. 


 
  Joram     13-10-2016 17:55     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Om Thuiszorgwinkelxl.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.