Terug

Let op! Vandaag zijn wij vanaf 10.30 uur open

Help Noa's heup te redden!

 
Lieve allemaal,
 
Afgelopen zomer is onze dochter Noa (12 jaar) ongelukkig terechtgekomen na een val. Na een paar maanden kwamen we helaas tot de ontdekking dat Noa een ernstige aandoening blijkt te hebben aan haar heup. Er werd een Epifysiolyse vastgesteld, wat inhoudt dat haar heupkop is afgegleden. Dit in de meest ernstige gradatie, waardoor Noa met spoed moest worden geopereerd.
 
Helaas was het niet meer mogelijk om de heupkop in de oorspronkelijke stand terug te plaatsen, waardoor deze nu blijvend, in de zeer afwijkende stand is gefixeerd dmv een schroef.
 
 
Dit heeft ernstige gevolgen voor het heupgewricht van Noa. Als hier niets aan gedaan wordt zal er ernstige slijtage van het heupgewricht optreden in de vorm van artrose met als resultaat dat Noa op jonge leeftijd al een heupprothese zal moeten, waardoor ze de rest van haar leven zeer beperkt zal zijn in haar bewegingen en activiteiten!!
 
De enige manier om dit te voorkomen is een operatie uitgevoerd door een specialist in Zwitserland. De kosten van deze operatie zijn exorbitant hoog, en worden niet vergoed door onze zorgverzekering.
Omdat onze financiële situatie het niet toelaat om deze operatie te kunnen bekostigen, willen we jullie om hulp vragen. Dus als je wat (ieder bedrag is welkom) kunt missen om Noa’s heup te redden, zullen wij je eeuwig dankbaar zijn!
 
Veel liefs, Maica en Adinda
 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 4732 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »