Terug

Garantie

Wanneer u bij Thuiszorgwinkelxl een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u altijd een product met de kwaliteit welke u redelijkerwijze mag verwachten. Wij geven daarom ook standaard twee jaar garantie op onze producten. Op accessoires zoals bijvoorbeeld een lader zit 6 maanden garantie en op accu's heeft u een garantie van 1 jaar. Wanneer een fabrikant langer dan twee jaar garantie op hun producten geeft, staat dit aangegeven op de desbetreffende productpagina en/of in de handleiding.

Wat moet ik doen bij schade binnen de garantietermijn?
Wanneer uw product binnen twee jaar defect is en dit niet voortkomt door slijtage of verkeerd gebruik, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via 040 236 45 06 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Afhankelijk van de situatie kunnen wij u vragen het product naar ons retour te sturen of om foto's naar ons door te zetten. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk met een oplossing komen.

Weet u zeker dat uw product defect is?
Wij adviseren om vóór het retour sturen van uw bestelling eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wanneer wij een retour van u binnenkrijgen en geen defect kunnen constateren, zullen wij voor de zekerheid nog even contact met u opnemen. Wanneer blijkt dat het product niet defect is, maar er iets anders aan de hand is, zoals het niet goed lezen van de handleiding, worden er kosten in rekening gebracht voor het onderzoeken en het terugsturen van uw bestelling. De totale kosten hiervan bedragen €15,-.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 4616 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »