Terug

Toiletverhoger

Filters

Toiletverhoger

Toiletverhoger kopen

Heeft u moeite met het zitten en opstaan van het toilet, omdat deze te laag is? Dan kunt u gebruik maken van een toiletverhoger. Een toiletverhoger is een extra verhoging welke op elk normaal toilet kan worden bevestigd.

Toiletverhoger met deksel kopen

Een voorbeeld van een standaard toiletverhoger is de Ticco 2G 10 cm. Dit is een toiletverhoger met een verhoging van 10 cm. Deze kan op elk normaal toilet bevestigd worden, zonder dat daar gereedschap voor nodig is. Wanneer u de bril van het toilet omhoog klapt, kunt u de toiletverhoger over de pot plaatsen. Vervolgens kunt u de toiletverhoger vastzetten door de twee schroefknoppen aan de zijkanten vast te draaien. De Toiletverhoger Ticco 2G is uitgevoerd met een eigen deksel en tevens verkrijgbaar in een 5 cm en 15 cm uitvoering. 

Verstelbare toiletverhoger met armsteunen kopen

Om de veiligheid te waarborgen wordt een toiletverhoger vaak gebruikt in combinatie met een wandbeugel of toiletframe. Bij Toiletverhoger TSE 150 en Toiletverhoger TSE 120 is dat niet noodzakelijk, omdat deze standaard zijn uitgevoerd met wegklapbare armsteunen. 

Toiletverhoger TSE150 heeft, naast de standaard verhoging van 10 cm, de mogelijkheid om de hoogte te verstellen in drie standen (6,5 cm, 10 cm, 13,5 cm). De toiletverhoger kan makkelijk gemonteerd worden met het meegeleverde montagemateriaal.

 

Toiletverhoger na (heup)operatie

Wanneer u na bijvoorbeeld een heupoperatie weer thuiskomt dient het toilet een zithoogte te hebben van minimaal 50cm. Dit kunt u makkelijk oplossen door een toiletverhoger te gebruiken. Het beste kunt u gebruik maken van een toiletverhoger met armsteunen. Hiermee kunt u uzelf makkelijk opdrukken. Deze hebben 3 verschillende standen (hoogte instellingen). Iedere stand heeft een andere verhoging. Voor het plaatsen van zo'n toiletverhoger heeft u geen gereedschap nodig. Wel dient u de bestaande wc bril en deksel van het toilet te verwijderen.


Heeft u vragen over het kopen van een toiletverhoger?
Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 040 236 45 06.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 4741 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »