Terug

Elleboogkrukken

Filters

Elleboogkrukken

Elleboogkrukken kopen

Bij ons vindt u diversen soorten elleboogkrukken met open- of juist gesloten manchet. Elleboogkrukken bieden u meer stabiliteit bij uw revalidatie, om zo bijvoorbeeld uw voet of been te ontlasten.


Gesloten- of Open manchet

Het grote verschil is dat bij een gesloten manchet de elleboogkruk om uw arm blijft hangen, wanneer u deze even los laat om uw sleutel in uw slot van de voordeur te steken. Daarom kiezen veel mensen voor een gesloten manchet. Bij een open manchet heeft u dit niet. Wel kan een open manchet makkelijker zijn wanneer u een dikke winterjas aan heeft. Dan hoeft u uw arm niet door de manchet te wurmen.


Ergonomische elleboogkrukkenkrukken

Dit zijn elleboogkrukken met een ergonomisch handvat welke naar de hand gevormd zijn. Waardoor het gebruik een stuk comfortabeler wordt voor de gebruiker.


Elleboogkrukken opvouwbaar

Opvouwbare elleboogkrukken kunnen in sommige gevallen makkelijk zijn omdat deze compact zijn in te klappen. Als u bijvoorbeeld op vakantie gaat, kunt u ze in veel gevallen meenemen in uw koffer.


Elleboogkrukken afstellen

Hoe moet ik mijn elleboogkrukken afstellen? Het is belangrijk voordat u deze in gebruik neemt om de juiste hoogte van de handvatten te bepalen. Dit doet u door rechtop te gaan staan en uw armen langs het lichaam te laten hangen. Waarop vervolgens de handvatten op polshoogte worden afgesteld.


Bij vragen of advies over onze elleboogkrukken kunt u contact opnemen met onze klantenservice bel 040 236 45 06

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 4616 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »