Terug

ProRider elektrische rolstoelen

Filters

ProRider elektrische rolstoelen

Met de ProRider elektrische rolstoelen kunt u weer geheel zelfstandig op pad. De ProRiders zijn moderne elektrische rolstoelen die door middel van een simpele handeling opgeklapt kunnen worden tot een klein pakket. Dankzij de grote, massieve banden zijn de ProRider rolstoelen ook uitermate geschikt om mee te rijden op ongelijke of onverharde wegen. De ProRiders zijn standaard uitgevoerd met twee uitneembare, krachtige accu’s, wat ervoor zorgt dat de actieradius een riante 30 kilometer betreft. De ProRiders zijn te besturen met een intuïtieve joystickbesturing waardoor deze om zijn eigen as kan draaien. Ideaal voor het draaien in bijvoorbeeld een lift of het manoeuvreren in winkels. De elektrische rolstoelen hebben een robuust frame dat ervoor zorgt dat het maximale gebruikersgewicht 160 kg is. Daarnaast past deze in iedere auto en mag meegenomen worden in het vliegtuig.

Met optionele accessoires, zoals een externe laadkabel, reishoes, bekerhouder, hoofdsteun of elektrische duwondersteuning, kunt u de ProRider vormgeven op de manier die het beste bij u past.

ProRider SF
De ProRider SF is uitgevoerd met een splitsbaar frame. Op deze manier is de ProRider nóg compacter en kan het tilgewicht verdeeld worden over 2 delen: 15,5 kg en 17,1 kg.

ProRider RS
De ProRider RS is uitgevoerd met een geïntegreerde sta-op stoel. Middels een toets op de joystick kunt u de zitting kantelen waardoor het in- en uitstappen aanzienlijk vereenvoudigd wordt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 4662 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »