Terug

WC Verhoger kopen? Al vanaf 29,- inclusief deksel

Filters

WC Verhoger kopen? Al vanaf 29,- inclusief deksel

WC Verhoger kopen

Uw WC te laag? Wij hebben verschillende soorten WC verhogers. U heeft keuze uit modellen met een vaste hoogte van 5 cm, 10 cm of 15 cm. Deze zijn standaard uitgevoerd met een deksel. Zie onze Ticco WC verhogers vanaf 29,-. Wanneer u meer veiligheid en stabiliteit wenst kunt u ervoor kiezen om een WC verhoger te kopen met armleuningen. Deze zijn in te stellen in 3 verschillende hoogtes.


WC verhoger met armleuningen

Een WC verhoger met armleuningen voor meer stabiliteit en veiligheid. Deze hebben 2 armleuningen waardoor het gaan zitten en opstaan van de WC een stuk makkelijker gaat. U kunt met deze armleuningen uzelf opdrukken. Wanneer gewenst zijn deze omhoog te klappen, bijvoorbeeld bij zijwaartse benadering van de WC of het reinigen van de verhoger.


WC verhoger monteren

Wanneer u een WC verhoger met een vaste hoogte wilt plaatsen dient u de bestaande WC bril en deksel omhoog te zetten. Vervolgens plaatst u de WC verhoger over de rand van de WC. Deze wordt vastgezet met 2 schroefklemmen.

Bij een WC verhoger met armleuningen dient u de bestaande WC bril met deksel te verwijderen. Dit gebeurt door middel van de 2 wartels aan de onderzijde van de WC. Vervolgens plaatst u de WC verhoger op de WC, om deze vast te zetten in de bestaande gaten door de meegeleverde montage materialen.

Bij het monteren van een WC verhoger heeft u geen gereedschap nodig.


Heeft u vragen over het kopen van een WC verhoger?
Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 040 236 45 06.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 4556 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »