Terug

Puck Keysafe - De veilige sleutelkluis met een SKG** keurmerk

Puck Keysafe - De veilige sleutelkluis met een SKG** keurmerk

Puck Keysafe sleutelkluis

De Puck Keysafe is een in Nederland ontwikkeld product, dat wordt geproduceerd in Duitsland. De Puck is de enige mechanische sleutelkluis met een SKG** keurmerk en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Daarmee is de Puck het veiligste sleutelkluisje met cijfertoegang!


Puck Keysafe - Dé veilige sleutelkluis
Met de Puck Keysafe sleutelkluis kan de woningsleutel veilig buiten de woning worden opgeborgen, zodat een hulpverlener altijd naar binnen kan. Deze sleutelkluis is zowel voor hulpverleners, in de thuissituatie als bij woningverhuur een praktische en veilige uitkomst.


Voor hulpverleners
Als de hulpverlener bij de patiënt aankomt wil men het liefst zo snel mogelijk hulp verlenen. Zeker als het om een noodgeval gaat en de patiënt zelf de deur niet meer kan openen. In dergelijke situaties biedt de Puck Keysafe de oplossing: een veilige sleutelkluis met code. Zo kan men altijd naar binnen en kan de patiënt op hulp rekenen. De Puck Keysafe is veilig, praktisch en effectief voor zorginstellingen.


Thuissituatie - Veiliger dan onder de bloempot
Veel ouders kennen het dilemma; krijgen de kinderen een huissleutel? Enerzijds is het belangrijk dat de kinderen altijd naar binnen kunnen, anderzijds zijn ouders bang dat ze de sleutel kwijtraken. De Puck Keysafe biedt een praktische en veiligere oplossing.


Woningverhuur - Een makkelijke sleuteloverdracht
De sleuteloverdracht van een (vakantie)huis kan omslachtig zijn. Met de Puck Keysafe sleutelkluis hoeft de verhuurder er alleen voor te zorgen dat de sleutel in het kluisje zit en dat de huurders de code ontvangen. Een ideale oplossing!

Bestel de Puck keysafe sleutelkluis

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 4616 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »