Terug

Door een storing zijn wij momenteel telefonisch niet bereikbaar

Rolstoel winter tips

Rolstoel winter tips


Het is weer tijd voor regenkleding en voetenzakken


Brrr... Het is weer veel te koud om naar buiten te gaan. Om dit toch nog een beetje comfortabel te maken, moet u uzelf goed inpakken. Gelukkig zijn hier goede oplossingen voor. In deze blog laten wij u verschillende oplossingen zien om deze koude dagen door te komen.


Rolstoel voetenzakken en schootkleden 

Wanneer u in een rolstoel zit en het koud begint te worden, ervaart u dit het meest aan uw voeten en benen. Een voetenzak / schootkleed is dan ook voor veel rolstoelgebruikers een fijne oplossing. Voetenzakken werken eigenlijk hetzelfde als slaapzakken, maar zijn dan alleen bedoeld voor het onderlichaam. Hiermee houdt u uw onderlichaam goed warm. Voetenzakken zijn te verkrijgen met en zonder voering en zijn al verkrijgbaar vanaf 47,99. 

Rolstoel Poncho's

Heeft u niet zo last van de kou, maar vooral van natte broeken en doorweekte kleding? Dan is het misschien eens slim om naar een rolstoel poncho te kijken. Deze zijn in verschillende soorten verkrijgbaar en hoeven ook niet eens zoveel te kosten. Poncho's zijn verkrijgbaar met mouwen, zonder mouwen en eventueel met capuchon. U heeft al een poncho met capuchon vanaf €25,99.


Op Thuiszorgwinkelxl.nl vindt u een ruim assortiment aan winter kleding voor in uw rolstoel.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 4575 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »