Terug

Kalenderklokken

Filters

Kalenderklokken


Kalenderklokken zijn extra grote klokken met een duidelijke aanduiding van de tijd en datum. Kalenderklokken worden veel gebruikt door mensen met minder goed zicht of last hebben van geheugenverlies. Bij ThuiszorgwinkelXL vindt u een breed assortiment aan kalenderklokken; analoge kalenderklokken, digitale kalenderklokken en slimme kalenderklokken.


Analoge kalenderklok

De analoge kalenderklok wordt ook wel een flipklok genoemd. Deze flipklokken zijn uitgevoerd met plaatjes waar de dag, maand en het jaar op af te lezen is. Het motortje in de klok flipt automatisch het plaatje om. Analoge kalenderklokken werken in de meeste gevallen op batterijen.


Digitale kalenderklok

De digitale kalenderklok toont naast de datum en tijd ook aan of het 's ochtends of 's avonds is. Daarnaast zijn deze klokken een hoog contrast, zodat ze goed leesbaar zijn voor slechtzienden. De Digitale kalenderklok werkt op een adapter via het stopcontact.


Slimme kalenderklok

Slimme kalenderklokken hebben naast de tijd- en dagaanduiding ook nog andere functies. Zo kunt u met de BBrain slimme kalenderklok onder andere op afstand de agenda bijhouden, videobellen en een galerij aanmaken.


Heeft u vragen over onze kalenderklokken? Neem dan contact met ons op via 040 236 45 06.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 4616 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »