Terug

Door een storing zijn wij momenteel telefonisch niet bereikbaar

Zorgwinkel - Thuiszorgwinkelxl.nl

Zorgwinkel - Thuiszorgwinkelxl.nl

De Zorgwinkel van Nederland en België - ThuiszorgwinkelXL

In onze zorgwinkel kunt u terecht voor een breed assortiment aan zorgproducten. Wij hebben een zeer uitlopend assortiment dat bestaat uit onder andere rollators, rolstoelen, douchestoelen, toiletverhogers, handgrepen voor in de badkamer of toilet, accessoires voor rollator of rolstoel en nog veel meer handige hulpmiddelen om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Voor advies bij de aankoop van een rollator of rolstoel kunt u terecht in onze zorgwinkel aan de Kuisstraat 61 in Eindhoven. Hier heeft u de mogelijkheid om diversen rollators en rolstoelen te proberen voor u overgaat tot een aankoop. Hierbij kunnen onze medewerkers u perfect adviseren, en vertellen zij alle in en outs van de verschillende modellen. Zo zorgen wij ervoor dat u met de juiste rollator of rolstoel naar huis gaat.

Toch liever uw producten online bestellen? Dat kan natuurlijk ook via onze online zorgwinkel. Doorgaans worden deze de volgende dag geleverd. Wij leveren onze producten door heel Nederland en België. Om de juiste keuze te maken kunt u ook altijd contact opnemen via 040-2364506

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 4556 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »