Terug

Vergelijk onze rolstoelen of rollators

  • 15 / 02 / 2020 0
Vergelijk onze rolstoelen of rollators

 

Wanneer u een rolstoel of rollator wilt kopen, kunt u bij ons deze producten makkelijk vergelijken. Zo kunt u de verschillende specificaties van de producten naast elkaar zien. Om op deze manier de juiste keuze te kunnen maken.

Via de desktop (PC) / Tablet

Wanneer u via de desktop (PC) of tablet producten wilt vergelijken kunt u boven het product op de productpagina het vakje vergelijk aanvinken. Zo kunt u dat doen bij maximaal 3 producten. Vervolgens kunt u onderaan in beeld de vergelijking starten.

Via de mobiele telefoon

Wanneer u via uw mobiele telefoon producten wilt vergelijken kunt u boven de foto op de productpagina op vergelijk drukken. Nu wordt er een melding gegeven dat het product is toegevoegd aan de vergelijking. Als u de producten heeft gekozen (maximaal 3) gaat u onderaan in beeld naar het menu en scrollt u naar beneden naar en drukt u op vergelijk producten.

Deze functie om producten te vergelijken is makkelijk wanneer u een rolstoel of rollator wilt kopen, en zo in één overzicht alle specificaties van de verschillende producten naast elkaar te hebben. Om zo de juiste keuze te maken.

Wanneer u er niet uitkomt kunt u altijd contact opnemen met één van onze specialisten, zij helpen u dan graag verder. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 4616 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »