Terug

Door een storing zijn wij momenteel telefonisch niet bereikbaar

Wat kost een Rolstoel?

Wat kost een Rolstoel?

 

Wat kost een rolstoel?

Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van uw wensen. Zo kan het zijn dat u op zoek bent naar een rolstoel voor incidenteel gebruik. Daarbij is het misschien niet zo belangrijk dat de rolstoel zwaarder en minder compact is. Zo'n rolstoel kost gemiddeld tussen de 160,- à 200,- euro. Wanneer het gewicht van een rolstoel wel degelijk van belang is en u op zoek bent naar een lichte rolstoel dan komt u in een prijsklasse tussen 230,- euro tot zo'n 500,- euro terecht.

Een rolstoel kost

  • Een basis rolstoel vanaf 159,-
  • Een lichtgewicht rolstoel vanaf 199,-
  • Een super lichtgewicht rolstoel vanaf 299,-
  • Een rolstoel met ISO 7176-19 crashtest vanaf 199,-


Een goedkope rolstoel kost tussen de 160,- à 200,- euro

De goedkopere rolstoelen zijn over het algemeen een stuk zwaarder zo'n 18 à 19 kilo. En hebben ook niet de mogelijkheid om deze dubbel in te klappen. Vaak voor incidenteel gebruik is dit nog niet zo erg.


Wij krijgen steeds vaker de vraag wat kost een lichte en makkelijk mee te nemen rolstoel?

Vaak moet deze dan mee in de auto waardoor het ook van belang is dat deze zo compact mogelijk is. De  rolstoelen welke dan aan deze eisen voldoen zijn voorzien van een neerklapbare rugleuning. Hierdoor blijft er een zeer compact pakket over. Deze rolstoelen zijn leverbaar vanaf een 219,- euro. Heeft u liever een nog lichter model dan beginnen de prijzen vanaf een 299,- euro.

Wanneer u graag advies krijgt bij de aankoop van uw rolstoel kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via 040 236 45 06 of kom gerust eens langs in onze winkel, onze specialisten kunnen u alles uitleggen over de mogelijkheden van al onze rolstoelen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 4556 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »