Contact Retouren Openingstijden winkel
nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.


Bad, Douche & Toilet Hulpmiddelen: Comfortabel en Veilig in uw badkamer en Toilet
Maak uw Badkamer veiliger

 

De badkamer moet een veilige plaats zijn. Het is de plek waar men even tot rust kan komen en zijn lichaam kan verfrissen door het nemen van een douche of bad.

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide serie bad- en douchehulpmiddelen.

Het kan gaan om meer grip, zodat uitglijden wordt voorkomen. Maar het kan ook gaan om een opstapje om gemakkelijker in bad te stappen. Bij het bieden van extra steun kan men denken aan een badrandbeugel, waaraan men zich kan vasthouden bij het in en uit bad stappen.

Het risico op uitglijden in het bad of de douche is iets waar velen bang voor zijn. Om dit te voorkomen heeft ThuiszorgwinkelXL antislipmatten in het assortiment. Er zijn veel verschillende antislipmatten, voor zowel in de douche en het bad als die voor de douche of het bad kunnen worden gelegd.

Wanneer men wat sneller vermoeid is of niet lang kan staan, heeft ThuiszorgwinkelXL diverse bad- en douchestoelen. Deze bieden ondersteuning en veiligheid. De poten hebben antislip doppen en kunnen hierdoor niet wegschuiven. De stoelen hebben een antislip bovenzijde en zijn voorzien van gaatjes waar het water door kan weglopen. Ook zijn deze stoelen in hoogte verstelbaar.

Dankzij deze producten is de badkamer voor iedereen een veilige ruimte.


Om Thuiszorgwinkelxl.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.