Terug

Rollator Rolstoel ineen

Met een rollator en rolstoel ineen kunt u eerst wandelen en vervolgens met een simpele handeling de rollator ombouwen naar een duwstoel. Ideaal voor een dagje uit. Heeft u vragen over een rollator/duwstoel ineen? Bel 040 236 45 06.

Filters

Rollator Rolstoel ineen

Rollator en rolstoel ineen kopen?

Wanneer u op pad gaat en zowel de rollator als de rolstoel mee wilt nemen, blijft er vaak niet veel ruimte in de auto over. Vervolgens moet u bij aankomst alsnog kiezen welke van de twee u gaat gebruiken, terwij u misschien nog graag kleine stukken zelf wilt lopen. Een combinatie van een rollator en een rolstoel is dan een fijne oplossing. Na een stuk gelopen te hebben kunt u deze rollators met een simpele handeling ombouwen tot een duwstoel. Wel dient u er rekening mee te houden dat door de kleine wielen het duw- en zitcomfort aanzienklijk minder is dan bij een normale rolstoel en deze combinatie modellen dan ook in eerste instantie als rollator bedoeld zijn.

 

Bij Thuiszorgwinkelxl.nl veilig uw rollator rolstoel ineen kopen

U kunt bij ons veilig via de website of telefonisch een combinatie rollator / rolstoel ineen bestellen. Thuiszorgwinkelxl.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Ook heeft u het recht om zonder opgaaf van reden de rollator binnen 30 dagen na ontvangst aan ons te retourneren. De garantie bedraagt 2 jaar.

Heeft u nog vragen over onze rollators? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice 040 236 45 06 of bezoek onze winkel in Eindhoven.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Thuiszorgwinkelxl.nl 8,8 / 10 - 3811 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »