Contact Retouren Openingstijden winkel
nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

 


Het kopen van een rolstoel kan een lastige opgave zijn. Wij van Thuiszorgwinkelxl helpen u graag bij het kiezen van de juiste rolstoel.
 

Er zijn namelijk 2 soorten rolstoelen

Duwstoel/transportstoel


Deze heeft kleinere achterwielen en is vaak tot een klein pakketje in te klappen. Waardoor deze makkelijk mee te nemen is. Deze duwstoel- / transportstoelen zijn geschikt voor de wat kortere afstanden. Wanneer u hiernaar op zoek bent dan is de Duwstoel Expedition Plus een goede keuze.

Rolstoel (zelfbeweger)


Zoekt u een rolstoel met meer comfort en afstelmogelijkheden. Dan is een rolstoel met grote wielen een betere keuze. Deze groep is onder te verdelen in de lichtgewicht rolstoelen en rolstoelen met een standaard gewicht, waar het gewicht niet zo belangrijk is. Een complete lichtgewicht rolstoel is bijvoorbeeld de MultiMotion M5. Deze rolstoel is compleet uitgevoerd met handremmen voor de begeleider en een zitkussen. Toch liever een goedkope standaard rolstoel dan is de rolstoel Ecotec aan te bevelen. Wanneer u op zoek bent naar een model met veel comfort en zeer geschikt voor dagelijks gebruik met veel afstelmogelijkheden dan is de Kantelrolstoel Multitec een betere keuze.Wanneer u nog steeds niet goed weet welke rolstoel u moet kopen.Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via 040 236 45 06 of een bezoek brengen aan onze winkel in Eindhoven. Wij helpen u dan graag verder bij de juiste keuze bij het kopen van uw rolstoel.
  Joram     29-01-2017 09:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Om Thuiszorgwinkelxl.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.