Contact Retouren Openingstijden winkel
nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.


Waarom zou u een Transportstoel kopen?
Het gewicht van een transportstoel


Vaak ligt het gewicht tussen de 9 en 15 kg. Dit komt doordat deze kleine wielen heeft en verder van lichte materialen gemaakt is.
 Makkelijk in te klappen


Een transportstoel is eenvoudig in te klappen om deze vervolgens makkelijk te kunnen opbergen of mee te nemen in de auto. In sommige gevallen is zelfs de rugleuning naar beneden te klappen zodat de transportstoel nog compacter wordt. De Travelite is nog kleiner in te klappen tot een zeer klein pakket, zodat deze in de meegeleverde transporttas past. Ideaal wanneer u op vakantie gaat.
Ideaal voor op reis of een dagje uit.

 Wel of geen handremmen op uw transportstoel


Er zijn verschillende modellen transportstoelen. Het ene model is uitgevoerd met handremmen voor de persoon die de transportstoel voortduwt het andere model weer niet. Met handremmen kan makkelijk zijn als u bijvoorbeeld een heuveltje op- of afloopt, zodat u wanneer nodig bij kunt remmen. Zie hieronder enkele voorbeelden.
Uitgevoerd met handremmen
Transprtstoel Expedition Plus
Uitgevoerd zonder handremmen
Transportstoel MultiMotion M9
 In hoogte verstelbare handvatten


Soms kan het makkelijk zijn wanneer de begeleider van de transportstoel een langer persoon is, de duwhandvatten in hoogte verstelbaar zijn. Er is niets zo vervelend als wanneer u de transportstoel duwt, uzelf krom moet lopen en daardoor last krijgt van uw rug. Wanneer dit belangrijk is kunt u eens kijken naar de MultiMotion M9.Heeft u verder nog vragen over een transportstoel?
Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 040 236 45 06 of laat u verder informeren in onze winkel in Eindhoven.


 
  Joram     09-03-2017 10:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Om Thuiszorgwinkelxl.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.