Contact Retouren Openingstijden winkel
nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

 

 


Rollator lichtgewicht inklapbaar


Alle rollators zijn inklapbaar. Toch is er een groot verschil in de wijze waarop. Zo zijn er lichtgewicht rollators welke verticaal ingeklapt worden. Dit zijn vaak de goedkopere modellen. De rollators welke horizontaal ingeklapt worden zijn een stuk makkelijker in gebruik. Hieronder ziet u de voorbeelden van de 2 inklapsystemen.
 

Voordelen
- Goedkoper


Nadelen
- Moeilijker in te klappen
- (Opgeklapt) Blijft niet staan


Voordelen
- Makkelijk in te klappen
- (Opgeklapt) Blijft staan
- Vaak lichter in gewicht


Nadelen
- Wat duurder
 

 


Goedkope lichtgewicht rollator


Wanneer u op zoek bent naar een goedkope lichtgewicht rollator, kunt u eens kijken naar de rollator Niko. Of liever een rollator met het horizontaal opvouwsysteem bekijk eens de lichtgewicht rollator Marko. Voor ons complete assortiment lichtgewicht rollators klikt u hier.
 


Lichtgewicht rollator zelfs onder de 6 kg


Wanneer u de rollator regelmatig mee wilt nemen in de auto, bus of trein. Kan het gewicht van de rollator een zeer belangrijk punt zijn om deze wel of niet te kopen. De oplossing is een Carbon rollator. Deze is gemaakt van koolstof vezels wat welke de rollator super sterk en super licht maakt. Bij deze rollators blijft het gewicht onder de 6 kg. Onze 2 modellen welke van carbon zijn, is de Rollator Nitro Carbon en de Rollator Athlon.

 

Graag meer informatie over een lichtgewicht rollator?
U kunt ons bellen op nummer 040 236 45 06 of bezoek onze winkel in Eindhoven. 

    07-06-2017 16:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Om Thuiszorgwinkelxl.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.